2015 Tavaszi Mondocon

Sziasztok!:)

Bár még csak most kezdtem a blogom úgy gondoltam, hogy leírom 1-2 mondatban a Tavaszi Mondocon-on szerzett "élményeimet". (Ez volt az első conom) Sajnos a cosplay-em nem lett kész, mivel csak nemrég léptem be az animék és a cosplay világába és így nem volt időm eldönteni hogy valójában kit is akarom cp-zni. Szóval.. Rengetegen voltak és nagyon örültem annak, hogy mindenki közvetlen volt és nem az számított, hogy ki hány kiló, centi vagy hogy hogyan néz ki. Telis-tele volt az egész con területe kiemelkedő cosplayerekkel. Találkozhattam Miharuval is, akit már régóta követtem facebook-on és mindig is találkozni szerettem volna vele. Rengetegen voltak "Free hug"-os táblákkal és természetesen barátnőimmel szinte mindenkit meg is öleltünk. Sajnos mivel nem Budapesti vagyok, hanem 3 órát kellett utaznunk, ezért csak 1 napra tudtam elmenni, de az is bőven elég volt mivel nagyon sokat sétáltunk és próbáltunk mindenkit lefotózni.:)
Tényleg nagyon jó volt és remélem nyáron már én is teljes cosplayben lehetek^^
Gondoltam csatolok pár képet, remélem nem baj de inkább csak olyanokat amin én nem vagyok rajta ><

u.i.: Mivel mostanában egyre jobban szeretem a mangákat megvettem a Borsmenta című manga 1. és 2. részét. Hétfőn (azaz holnap) pedig megyek a könyvesboltba a 3. és 4. részért is^^ (az elején kicsit Lovely Complex feeling-em volt, de amúgy szerintem ez egy nagyon jó manga)

 

 

 

 

 

Bemutatkozás

Jelenleg 16 éves, gimnazista lány vagyok. Elég magas óraszámban tanulok angol és német nyelvet, de legfőképpen az ének órákért és a rajz órákért vagyok oda. 
Szabadidőmben általában mangákat szoktam olvasni, de ha elfogynak az olvasatlan könyveim akkor megpróbálok rajzolni valamilyen felismerhető anime karaktert. (általában ez nem szokott menni mert nem tudok túl jól rajzolni)
Manga olvasáson kívül tehát még animéket szoktam nézni és mostanában próbálok összehozni 1-1 cosplay-t, hogy a nyári mondoconon ne a "szomszéd lány" öltözékemmel jelenjek meg. (tavaszi conra sajnos nem lett kész a ruhám)

Nem szeretnék regényeket írni az életemről, mivel azt gondolom, hogy ennyi bőven elég így az elején. Arra fogok törekedni, hogy a későbbi posztjaim során aki szeretne meg tudjon ismerni.:)

Köszönöm, hogy elolvastad!:)